Over ons

Peter van OijenVan Oijen Personenvervoer staat onder leiding van directeur Peter van Oijen. Hij heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring als chauffeur en is ruim 14 jaar ondernemer en werkgever.

"We zijn een trots bedrijf. PVVO rijdt voor veel hooggeplaatste functionarissen, bestuurders van ministeries en grote maatschappelijke organisaties.

De chauffeurs zijn in het bezit van de certificaten VIP 1, VIP 2 en CCV-D1. Bovendien hebben zij diverse rijvaardigheidsopleidingen gevolgd. U kunt hierbij denken aan opleidingen als "slippen" en "kolonnerijden". Daarnaast hebben ook zij de nodige jaren ervaring en een contractuele geheimhoudingsplicht."

De eisen zijn dan ook hoog. Hooggeplaatste overheidsfunctionarissen, directeuren van multinationals en bestuursleden van nationale bedrijven moeten veilig en op tijd naar de juiste plek gebracht worden.

Alle chauffeurs zijn volledig gescreend door het ministerie van Justitie. Voor onze chauffeursopleidingen werken wij samen met het Politie Opleidingen Centrum Nederland.

Graag vertellen wij u meer over onze andere kijk op personenvervoer. Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave. 

Loading
Loading
loading